1 år har gått…

Kompisen min Knut her nede i Sofia fortalte meg at når man blir eldre så virker det som at ukene går fortere fordi livsperspektivet vårt er lengre. 1 år har gått siden jeg kom hit og det føles styggfort. Enten så er jeg blitt mye eldre i følge min venn Knut eller så har jeg generert et mer innholdsrikt og meningsfult liv. Det er nok en salig blanding da jeg føler det har gått altfor fort og jeg ikke er i nærheten av alt jeg ønsker å oppnå. Jeg har forelsket med i livet og arbeidet her i Sofia og håper jeg klarer å gi min nye ærvervet kjærlighet så godt som mulig til de som trenger det rundt meg.

    
    
    
    

  

I alt søppel og drit (bokstavelig talt) er vi velsignet med fredet skogspark i nærheten av Fakulteta. Nå kan vi også endelig begynne å plante de grønnsaker vi ønsker å ha til sensommeren og høsten. Vi skal starte ryddeaksjoner av søppel en gang i måneden og spre vår lille oase i slummen. På denne måten påvirker vi nærmiljøet vårt og man kan se endringer i deres holdning til trygg helse og livskvalitet. Europa i fokus er en liten organisasjon og det er meg hus forbi hvordan vår legende Frantz Johansen har opprettet så mange gode prosjekter og holdt det i livet med de begrensende midler og folk som har og jobber for Europa i fokus. Jeg er stolt av mitt arbeid her, men ellers føler jeg meg som en bitte liten brikke i noe mye større takket være hva Europa i fokus har gjort og stadig gjør. Har du gode selvbærende ideer, kontakt oss. Penger, engasjement og frivillig ånd ettertraktes og vil kunne gjøres mer og enda bedre. Spessielt søker jeg dere yngre med innioative ideer og løsninger. Vi må skape en kultur hos oss unge sammmen der verdiene er endret og lykken kommer fra innsiden. 

    
   
I vår psyke setter vi grenser for hva vi klarer å oppnå, det såkalte umulige. Innstill deg på å overvinne noe umulig, seire og du vil endre din psyke for alltid. Med mange vennlige hilsninger fra Bulgaria 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s