Mitt valg

Hei, jeg heter Thomas og  er 27 år med en oppvekst i Drammen by. Istedet for historien om meg forteller jeg heller om mitt syn og valget jeg har tatt:

Det er rart med det, jobb og studier opptar hele mitt voksne liv slik at jeg har penger til komfort og sosiale eventer, men når helgen kommer, så pakker jeg sekken med to ved kubber, bananer, vannflaska, samekniven, fyrstikker og finner meg en plass i skogen med forhåpentligvis litt sol, ly og stillhet. Det er i disse enkle øyeblikkene jeg finner ut hva som er viktig for meg, hva som gir meg glede og hva jeg har lyst til. Jeg tenker på øyeblikk og hendelser som har gjort meg lykkelig og det er ikke ting jeg kjøper eller eier. Det er ekte opplevelser, ekte mennesker, i handlinger hvor man følger hjerte og hjertet er alltid godt. Det er når hjernen blander seg inn og sier hva hvis, hvorfor og hvordan at man sporer av.

Med den tryggheten vi har her hjemme så har vi alle forutsetninger i livet til å kjenne etter og følge hjertet vårt. Sånn er det ikke for alle her i verden, når man må krabbe rundt på en søppeldynge for å opprette holde livets absolutte nødvendigheter så har man dårlig forutsetninger. Derfor drar jeg til Sofia, Bulgaria. Jeg vil bidra med at barna i Faculteta skal ha flere muligheter og kunne se over søppelhaugen til et bedre liv. I en kombinasjon av eventyrlyst og et ønske om å gi av meg selv til andre, så følger jeg hjertet til det ytterste og takker Europa i Fokus som gir meg denne muligheten til å gjøre noe godt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s